Kozijnen voor uw tuindeuren: maatwerk

Heerlijk natuurlijk, openslaande deuren naar uw tuin. Maar zeker in nieuwbouwhuizen worden ze vaak veel te grof uitgevoerd. Bij de deuren is dat meestal een onvermijdelijk gevolg van eisen voor inbraakwerendheid. Maar dat effect kan een stuk minder worden met mooie kozijnen voor uw tuindeuren! Kies voor schoonheid en klasse, met behoud van alle eigenschappen op het gebied van veiligheid, isolatie en milieu.

tuindeuren kozijnen

Timmerfabriek Carper kan u deze verrassende mix bieden, omdat wij niet alleen een modern machinepark in huis hebben, maar ook het ‘oude ambacht’. Bij ons staan moderne machines en timmermannen zij aan zij. Want je hebt allebei nodig om in alle gevallen het beste resultaat te leveren.

Wij leveren kozijnen voor uw tuindeuren die helemaal zijn afgestemd op uw smaak en voorkeur. Een prachtige overgang van uw huiskamer, keuken of andere ruimte naar uw tuin. Maatwerk, voor een scherpe prijs. Altijd een feest om naar te kijken – en uiteraard prima inbraakwerend.

U heeft interesse in tuindeuren kozijnen? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

  0226 – 451 974
  info@carperkozijnen.nl

En wilt u uw tuindeuren kozijnen door ons laten plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden.

Tuindeuren kozijnen... offerte?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie over tuindeuren kozijnen? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.