Kozijnen voor uw tuindeuren: maatwerk

Heerlijk natuurlijk, openslaande deuren naar uw tuin. Maar zeker in nieuwbouwhuizen worden ze vaak veel te grof uitgevoerd. Bij de deuren is dat meestal een onvermijdelijk gevolg van eisen voor inbraakwerendheid. Maar dat effect kan een stuk minder worden met mooie kozijnen voor uw tuindeuren! Dus kies voor schoonheid en klasse, met behoud van alle eigenschappen op het gebied van veiligheid, isolatie en milieu.

tuindeuren kozijnen

Timmerfabriek Carper kan u deze verrassende mix bieden, omdat wij niet alleen een modern machinepark in huis hebben, maar ook het ‘oude ambacht’. Dus bij ons staan moderne machines en timmermannen zij aan zij. Want je hebt allebei nodig om in alle gevallen het beste resultaat te leveren.

Ten eerste leveren wij een eindproduct die helemaal is afgestemd op uw smaak en voorkeur. Hetgeen resulteert in een prachtige overgang van uw huiskamer, keuken of andere ruimte naar uw tuin. Maatwerk, voor een scherpe prijs. Altijd een feest om naar te kijken en daarnaast uiteraard prima inbraakwerend.

U heeft interesse in tuindeuren kozijnen? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

Plaatsing

Heeft u geen tijd? Niet het materiaal? Of wellicht niet de kennis?  Dan bestaat er de mogelijkheid om de tuindeuren kozijnen door ons te laten plaatsen. Onze timmerlieden zijn vakkundig en zeer ervaren.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andere relevante pagina’s

Tuindeuren kozijnen... offerte?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.