q Buitenkozijnen laat u maken door timmerfabriek Carper

Buitenkozijnen, een vak apart

Timmerfabriek Carper maakt buitenkozijnen voor nieuwbouw en renovatie van zeer hoge kwaliteit. Zowel onze nieuwbouw kozijnen als renovatie kozijnen zijn perfect op maat, uitstekend van kwaliteit en scherp geprijsd.

buitenkozijnenBij renovatie kozijnen komt daar vaak nog een extra factor bij: het karakter van het betreffende pand. Want de buitenkozijnen kunnen dat karakter maken of breken! Immers hoeveel prachtige gebouwen zijn er niet voorzien van de verkeerde kozijnen? Dat is jammer en hoeft gelukkig niet meer te gebeuren. De buitenkozijnen van Carper passen namelijk naadloos bij het oorspronkelijke karakter van het pand. Uiteraard zijn deze ondertussen wel van deze tijd als het gaat om inbraakwerendheid, isolatie en milieu.

Wij maken werkelijk alle soorten buitenkozijnen, van volledige gevelpui tot valraampje. Wij hebben namelijk niet alleen een modern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’. Door de unieke combinatie van techniek en vakmanschap is voor Timmerfabriek Carper te Noord Holland niets te klein of te groot, te standaard of juist te bijzonder.

U heeft een nieuw buitenkozijn nodig? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

En wilt u uw nieuwe buitenkozijn door ons laten plaatsen? Dat kan! U kunt namelijk een heleboel energie en tijd besparen als u de plaatsing door onze ervaren timmerlieden laat uitvoeren.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andere relevante pagina's:

Interesse in buitenkozijnen?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.