Buitenkozijnen, een vak apart

Timmerfabriek Carper maakt kwaliteitsbuitenkozijnen, voor nieuwbouw en renovatie. Zowel onze nieuwbouw kozijnen als renovatie kozijnen zijn perfect op maat, uitstekend van kwaliteit en scherp geprijsd.

buitenkozijnenBij renovatie kozijnen komt daar vaak nog een extra factor bij: het karakter van het betreffende pand. Want de buitenkozijnen kunnen dat karakter maken of breken! Hoeveel prachtige gebouwen zijn er niet voorzien van de verkeerde kozijnen? Dat is jammer en hoeft gelukkig niet meer te gebeuren. De buitenkozijnen van Carper passen namelijk naadloos bij het oorspronkelijke karakter van het pand. En zijn ondertussen wel van deze tijd als het gaat om inbraakwerendheid, isolatie en milieu.

Wij maken werkelijk alle soorten buitenkozijnen, van volledige gevelpui tot valraampje. Geen wonder, want wij hebben niet alleen een modern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’. Door de unieke combinatie van techniek en vakmanschap is voor Timmerfabriek Carper te Noord Holland niets te klein of te groot, te standaard of juist te bijzonder.

U heeft een nieuw buitenkozijn nodig? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

  0226 – 451 974
  info@carperkozijnen.nl

En wilt u uw nieuwe buitenkozijn door ons laten plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in buitenkozijnen?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie over buitenkozijnen? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.