Houten raam weer helemaal 'van nu'

Jarenlang was het houten raam uit de gratie en werden mooie oude gebouwen voorzien van eenvoudige kozijnen met glas. Maar gelukkig komen we daarvan terug en zien we hoe belangrijk de oorspronkelijke houten ramen zijn voor de uitstraling van een pand.

houten raamEchter, dat kille enkel glas, die inbraakgevoeligheid en die tocht zijn helemaal niet meer van vandaag! Gelukkig hoeft u niet meer te kiezen tussen ‘authentieke uitstraling’ en ‘moderne comfort en veiligheid’. Een houten raam van Timmerfabriek Carper zorgt namelijk voor de perfecte uitstraling die tegenwoordig weer gekoesterd wordt. Maar ook op elk ander aspect zijn onze houten ramen helemaal ‘van nu’. Veiligheid, isolatie, milieu – u noemt het en wij bieden het.

Naast een modern machinepark, houden we ook het ‘oude ambacht’ in ere. Daarom zijn beiden nodig om in alle gevallen het beste resultaat te leveren. Technische perfectie tegen een scherpe prijs bieden wij door met de allernieuwste machines te werken, bediend door gediplomeerde technici. Maar dat ene bijzondere erkerraampje wordt pas écht mooi door het vakmanschap van onze timmerlieden

U heeft een nieuw houten raam nodig? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

En wilt u uw houten raam door ons laten plaatsen? Geen probleem! Onze vakkundige en ervaren timmerlieden helpen u graag verder.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andere relevante pagina’s

Interesse in een houten raam?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

houten raam