Rond kozijn: uiterste precisie

Een rond kozijn, ook wel getoogd kozijn genoemd, is echt precisiewerk. We kennen ze van vroeger, maar toen konden ronde kozijnen niet zo nauw sluiten als tegenwoordig mogelijk is. Tenminste, als u uw rond kozijn laat maken door Timmerfabriek Carper.

rond kozijn

Wij beschikken over zeer geavanceerde computergestuurde machines om de getoogde en gebogen onderdelen voor het kozijn haarfijn op maat te maken. Voor ons is elk rond kozijn een technisch paradepaardje van uiterste precisie!

Dat de moderne techniek nodig is voor een goed rond kozijn, wil niet zeggen dat we er geen prachtig ambachtelijk product van kunnen maken. Juist bij ronde kozijnen kunt u profiteren van onze unieke combinatie van techniek en vakmanschap. Bij ons gaat een modern machinepark namelijk hand in hand met het ‘oude ambacht’. Onze timmerlieden staan voor u klaar als u authentieke details in uw kozijn wilt. Zo wordt uw ronde kozijn helemaal af.

U heeft interesse in een nieuw rond kozijn? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

  0226 – 451 974
  info@carperkozijnen.nl

En wilt u uw rond kozijn door ons laten plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in een rond kozijn?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie over een rond kozijn? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.