Rond kozijn: uiterste precisie

Een rond kozijn, ook wel getoogd kozijn genoemd, is echt precisiewerk. We kennen ze van vroeger, maar toen konden ze niet zo nauw sluiten als tegenwoordig mogelijk is. Tenminste, als u deze laat maken door Timmerfabriek Carper.

Wij beschikken over zeer geavanceerde computergestuurde machines om de getoogde en gebogen onderdelen haarfijn op maat te maken. Voor ons is elk eindproduct een technisch paradepaardje van uiterste precisie!

Dat de moderne techniek nodig is voor een goed resultaat, wil niet zeggen dat we er geen prachtig ambachtelijk product van kunnen maken. Juist bij dit soort producten kunt u optimaal profiteren van onze unieke combinatie van techniek en vakmanschap. Bij ons gaat een modern machinepark namelijk hand in hand met het ‘oude ambacht’. Onze timmerlieden staan voor u klaar als u authentieke details in uw rond kozijn wilt.

Geïnteresseerd? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

Zoals eerder vermeld is het maken van een rond kozijn echt precisiewerk. Dit geldt uiteraard ook voor de plaatsing.

Heeft u zelf geen tijd, de nodige kennis en/of materiaal? Geen probleem! U kunt deze namelijk ook door ons laten plaatsen. Onze timmerlieden zijn vakmensen, op die manier bent u gegarandeerd van een optimale installatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Andere relevante pagina’s

Interesse in een rond kozijn?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.