Houten deurkozijn: de perfecte entree

Een goed houten deurkozijn moet aan heel wat eisen voldoen. Inbraakwerendheid is één van deze eisen, en wat dacht u van de laagreliefdorpel voor een gemakkelijker doorgang? Timmerfabriek Carper maakt oerdegelijke houten deurkozijnen in elke maat.

houten deurkozijnMaar daarmee zijn we nog niet aan het eind van de eisen aan een goed eindproduct. Want het oog wil ook wat! Het deurkozijn is namelijk de entree van een huis of een kamer. En daarmee onderdeel van de eerste indruk die u krijgt – of uw gast, dan wel klant. Veel mensen begrijpen dat zo’n visitekaartje wat extra’s mag hebben: het elan van een mooie sierlijst of prachtige authentieke details . Dát is een extra meerwaarde die Carper u kan bieden. U kunt daarbij kiezen voor één van onze standaardbewerkingen. Maar ook voor een heel speciale bewerking door een timmerman.

Welk houten deurkozijn u ook verkiest, timmerfabriek Carper kan het leveren. Want wij hebben niet alleen een hypermodern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’.

U heeft een nieuw houten deurkozijn nodig? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

En wilt u uw houten deurkozijn door ons laten plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden.

Andere relavante pagina’s

Houten deurkozijn nodig?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

houten deurkozijn