Renovatie kozijnen = stijlbehoud

Zijn uw kozijnen aan renovatie toe? Gelukkig kunnen renovatie kozijnen tegenwoordig helemaal in de stijl van uw oude kozijnen gemaakt worden. Wel zo mooi als u uw huis in stijl wilt houden. En als uw huis bij een eerdere renovatie is voorzien van de verkeerde kozijnen, dan is dit uw kans om uw huis weer in ere te herstellen!

renovatie kozijnenTimmerfabriek Carper is helemaal van deze tijd, een tijd waarin de modernste techniek steeds meer samengaat met een scherp oog voor de schoonheid van vroeger. Wij hebben namelijk niet alleen een modern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’ van onze timmerlieden. Voor technisch perfecte en uiterlijk prachtige renovatie kozijnen heb je allebei nodig!

Hoe ‘ouderwets mooi’ onze renovatie kozijnen er ook uit zien, ze voldoen zonder meer aan de laatste eisen voor veiligheid, isolatie en milieu. Het beste van twee werelden! Want zegt u nou zelf, naar tocht en inbraakgevoeligheid verlangt toch niemand terug?

U heeft interesse in een nieuw buitenkozijn? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

  0226 – 451 974
  info@carperkozijnen.nl

En wilt u uw renovatie kozijnen door ons laten plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in renovatie kozijnen?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie over renovatie kozijnen? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.