Renovatie kozijnen = stijlbehoud

Zijn uw kozijnen aan renovatie toe? Gelukkig kunnen deze tegenwoordig helemaal in de stijl van uw oude kozijnen gemaakt worden. Wel zo mooi als u uw huis in stijl wilt houden. En als uw huis bij een eerdere renovatie is voorzien van de verkeerde kozijnen, dan is dit uw kans om uw huis weer in ere te herstellen!

renovatie kozijnenTimmerfabriek Carper is helemaal van deze tijd, een tijd waarin de modernste techniek steeds meer samengaat met een scherp oog voor de schoonheid van vroeger. Wij hebben namelijk niet alleen een modern machinepark in huis, maar ook het ‘oude ambacht’ van onze timmerlieden. Immers voor technisch perfecte en uiterlijk prachtige renovatie kozijnen heb je allebei nodig!

Hoe ‘ouderwets mooi’ ons eindproduct er ook uit ziet, ze voldoen zonder meer aan de laatste eisen voor veiligheid, isolatie en milieu. Daarom is het het beste van twee werelden! Want zegt u nou zelf, naar tocht en inbraakgevoeligheid verlangt toch niemand terug?

U heeft interesse? Dan denken wij graag met u mee! U kunt aan de rechterkant het formulier invullen of direct contact met ons opnemen via:

Niet alleen de productie van renovatie kozijnen is precisiewerk, zo ook de plaatsing. Misschien beschikt u niet over het nodige gereedschap en/of kennis. Of wellicht heeft u simpelweg geen tijd.

Dan bestaat er de mogelijkheid om deze door onze ervaren timmerlieden te laten plaatsen. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andere relevante pagina's:

Interesse in renovatie kozijnen?

U wilt een geheel vrijblijvende offerte of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier volledig in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.